KONYA / EREĞLİ - Öğretmen Abdurrahim İlkokulu

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü

13 Ekim günü,  Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun onayı ile 1989 yılından itibaren Dünya Afet Risklerinin Azaltılması günü olarak belirlenmiştir.

İlköğretim Haftası Kutlama Programı

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımı ile ilköğretim haftası kutlamaları okul bahçesinde gerçekleştirildi. Kutlama programından kareler sizlerle.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Derya Yalçın ve Erhan Halhallı'nın ödül aldığı Konya Ereğli eTwinning kalite etiketi töreni

Haz

Okulumuz öğrencileri ilçe matematik oyunları için çalışmalara  sınıf öğretmenlerimiz Derya Yalçın ve Erhan Halhallı gözetiminde son hızla devam etmektedir.

May

Bugün Öğretmen Abdurrahim ilkokulu dördüncü sınıf öğretmen ve öğrencilerimiz bilim şenliği gerçekleştirdiler. Günümüz yaşam sorunlarına çözümler üreten öğrencilerimiz onlarca çeşit çalışmalarıyla bu etkinliğe katıldılar ve sunumlarını yaptılar. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

May